Va propun o reteta interesanta, pui usor crocant cu gust dulceag de cocos...o nebunie.
Iata de ce avem nevoie:
- un piept de pui file
- doua albusuri
- 5 linguri cocos deshidratat
-ulei de masline
- delikat
Pentru salata:
- o ceapa rosie
- un castravete
- ulei de masline
-sare si otet dupa gust
Se incinge cuptorul la 190 grade.Se asezoneaza albusul si fileurile de pui cu delikat.Se inmoaie puiul in albusul batut apoi se da prin cocos si se pun in tava unsa cu putin ulei de masline, se da la cuptor pentru 20-25 minute pana prinde crusta aurie.
Intre timp se taie castravetele felii , se aseaza intr-o strecuratoare se presara putina sare si se lasa la scurs 5 minute.
Se inlatura excesul de zeama cu un prosp de bucatarie ,apoi se amesteca intr-un bol cu ceapa rosie feliata subtire , se asezoneaza cu ulei de masline si otet .
Pe farfuria in care servim se aseaza salata de castraveti , apoi feliile de pui cu cocos deasupra.
Pofta buna!
9 comentarii:
bun, bun.....am comis si eu reteta.
Tare curioasa sunt ce gust are... dar la cum arata... n-are decat sa fie delicios!!!
Alison mersi...pupici!
Oana si mie mi-a placut , recunosc ca la inceput am fost reticenta la aceasta combinatie dar merge de minune.
Alina eu zic sa incerci sa faci, pe langa faptul ca e un deliciu se face si foarte rapid.
Arata tare bine!
Carmen , mersi ...o seara buna!
Ieri am facut snitele cu cocos...Au fost foarte apreciate de toata familia! Gustul este interesant si copiii m-au rugat sa nu uit aceata reteta!!! Multumim , Meli!!!
Alina ma bucur din inima ca v-a placut aceasta reteta , ai vazut ce deliciu usor de preparat e...multumesc si eu.
O seara minunata iti doresc!
Trimiteți un comentariu