duminică, ianuarie 18, 2009

Mancare de pastai galbene cu carnati

INGREDIENTE:
fasole pastai (eu am folosit  borcane mari)
2 linguri bulion
ulei de masline
6 cabanosi sau carnati oltenesti
3 cepe
2 morcovi
un ardei kapia rosu
un pahar cu vin alb sec
delikat, piper
marar si patrunjel

MOD DE PREPARARE:

Punem la inabusit intr--un vas ceapa , ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.Acoperim si lasam sa fiarba zece minute  apoi mai punem  cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati ,asezonam cu delikat si piper.Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute.
Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt.
Pofta buna!









4 comentarii:

kris spunea...

Premii, premii, cand ai timp fa o vizita pe blogulet! Pa :-)

simona spunea...

Buna, am incercat reteta aceasta si mi-a placut foarte mult, e usor si rapid de gatit, cu siguranta am sa o refac!

Melianda spunea...

Kris...multam pentru premii!

Melianda spunea...

Simona ma bucur tare ca ti-a placut reteta si ca ma vizitezi...pup!

A apărut o eroare în acest obiect gadget