Anul acesta e prima mea recolta de agrise rosii care au cantarit nici mai mult nici mai putin de 400 g si m-am decis sa incerc sa fac putina dulceata de proba sa vad cum iese ca sa stiu pe viitor.
E o dulceata nu foarte dulce ,acrisoara si delicioasa.
-400 g agrise
-300 g zahar
Am preparat exact ca dulceata de capsuni numai ca timpul de fierbere este mult mai scurt.
Am lasat agrisele cu zahar deasupra o ora si ceva si apoi le-am pus pe foc la cantitatea pe care am avut-o timp de 15 - 20 minute maxim .
Iata ce a iesit:
E o dulceata nu foarte dulce ,acrisoara si delicioasa.
-400 g agrise
-300 g zahar
Am preparat exact ca dulceata de capsuni numai ca timpul de fierbere este mult mai scurt.
Am lasat agrisele cu zahar deasupra o ora si ceva si apoi le-am pus pe foc la cantitatea pe care am avut-o timp de 15 - 20 minute maxim .
Iata ce a iesit:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu