INGREDIENTE:
fasole pastai (eu am folosit borcane mari)
2 linguri bulion
ulei de masline
6 cabanosi sau carnati oltenesti
3 cepe
2 morcovi
un ardei kapia rosu
un pahar cu vin alb sec
delikat, piper
marar si patrunjel
MOD DE PREPARARE:
Punem la inabusit intr--un vas ceapa , ardeiul si morcovul in putin ulei de masline.Lasam 5 minute apoi daugam bulionul si vinul.Acoperim si lasam sa fiarba zece minute apoi mai punem cca 250-300 ml apa si cabanosii taiati ,asezonam cu delikat si piper.Dupa 10 minute adaugam fasolea scursa si continuam fierberea nu mai mult de 5 minute.
Dupa fierbere inchidem si punem verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
4 comentarii:
Premii, premii, cand ai timp fa o vizita pe blogulet! Pa :-)
Buna, am incercat reteta aceasta si mi-a placut foarte mult, e usor si rapid de gatit, cu siguranta am sa o refac!
Kris...multam pentru premii!
Simona ma bucur tare ca ti-a placut reteta si ca ma vizitezi...pup!
Trimiteți un comentariu