Rulou de curcan cu crema de branza si verdeata
In sfarsit azi mi s-a indeplinit visul meu .Copil fiind imi doream sa ajung bucatar si anul acesta mi s-a ivit ocazia sa fac acest curs pe care l-am terminat azi cu brio.
Sunt tare mandra de mine.
Examenul de azi a constat in doua probe: teorie si practica.
La ambele am luat nota maxima adica 10 .
Pentru proba practica am pregatit urmatorul preparat.
Mai incolo va voi prezenta si reteta ,azi am facut o singura fotografie al produsului final.
6 comentarii:
felicitari! sper sa ne "sufli"si noua cat mai multe secrete de bucatar!:)
felicitari,melianda!astept cu sufletul la gura retete de la specialisti!
Felicitari!
Multumesc fetelor, nu stiu de acum incolo cat timp voi avea dar incerc pe cat posibil sa aduc retete noi care sper sa fie pe placul tuturor.
acum am dat de blogul tau, direct la felicitari! Cum e sa faci scoala de bucatari in RO? Si mie mi-ar placea..
Ari depinde la ce scoala nimeresti la ce restaurant esti repartizata sa faci practica.
Eu pot spune ca am invatat destul de multe dar fiecare restaurant are politica lui.
Oricum stiu sigur ca nu ma voi opri aici , vreau sa fac mult mai multe numai ca trebuie sa prind ceva experienta pentru a face scoala de maestri bucatari de exemplu pe care imi doresc din tot sufletul sa o urmez.
Multumesc pentru felicitari.
Trimiteți un comentariu