vineri, ianuarie 04, 2008

Cartofi cu branza si afumatura la cuptor













Ingrediente:

8 cartofi de marime medie
6 oua
300 g kaizer afumat sau bacon
100 g cascaval ras
200 g smantana
cimbru sau oregano
piper
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja...intre timp se bat ouale, se pune o lingurita rasa de cimbru sau oregano si branza data pe razatoare. Se taie kaizerul sau baconul fasiute si se adauga in ouale batute.Dupa ce au fiert cartofii , se curata de coaja si se taie cubulete mici si se adauga si acestia in vasul cu celelalte ingrediente...se adauga putin piper si se amesteca.Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia in tava, se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor pentru maxim 20 minute.Este gata cand capata o culoare aurie.
Se serveste calda cu o lingurita de smantana deasupra.

Niciun comentariu: