Aceasta e o paine delicioasa si pufoasa.
Are intr-adevar gustul de paine de casa.
Ingrediente:
~ 35o g faina tip 650
~100 g faina graham
~ 2 linguri ulei de masline
~ 270 ml apa calduta
~ o lingurita sare
~ o lingurita zahar
~ un plic drojdie 7 g
Mod de preparare:
Eu am pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.
Setam programul de framantare si dospire.
Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut , crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.
Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute...pana cand painica prinde culoare aurie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu