joi, noiembrie 27, 2008

Cartofi cu carnati la cuptor


O mancare super rapida si usoara.
pentru asta vom avea nevoie de 
8 cartofi medii
6-8 bucati de carnati proaspeti
delikat
boia dulce
usturoi
cimbru
putina apa

Cartofii curatati si spalati se taie in patru se amesteca cu toate condimentele inclusiv cu usturoiul si se pun intr-o tava...deasupra asezam, carnatii, adaugam putina apa, ulei nu e nevoie sa punem pentru ca isi lasa carnatii destula grasime si altfel mancarea va iesi prea grasa.Acoperim cu folie de aluminiu, dam tava la cuptor pentru 25 minute , apoi luam folia si mai lasam 5 minute in cuptorul incins fara folie ca sa prinda culoare aurie.
Merg de minune cu o salata de muraturi sau sfecla cu hrean.
Pofta buna!


Un comentariu:

Ginette spunea...

mmmmm...mmmmm...inghit in sec, mi-ai facut o pofta !!!!!