marți, octombrie 14, 2008

CALAMARI CU SOS DE ROSII

INGREDIENTE: 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stimata Doamna,

Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca blogul dumneavoastra a fost nominalizat in cadrul Festivalului Blogurilor Gustoase. Intrucat nu am gasit o adresa de mail in profilul dumneavoastra, am ales sa va comunicam acest lucru printr-un comentariu pe blog-ul dumneavoastra. Astazi, 22 octombrie 2008, este ultima zi de inscriere si in niciun caz nu am dori ca inscrierea in Festivalul Blogurilor Gustoase sa se faca fara acordul dumneavoastra.

Simpatizantul blogului dumneavoastra, cel care a facut inscrierea, v-a inscris blogul la urmatoarele categorii: Blogul cu cele mai gustoase: Mancaruri traditionale romanesti, Mancaruri din bucataria internationala, Mancaruri exotice, Mancaruri vegetariene, Aperitive, Ciorbe si Supe, Fripturi, Dulciuri diverse, Blogul cu cele mai frumoase poze, Blogul cu cele mai explicite retete, Blogul cu cele mai frumos decorate mancaruri, Cel mai bun blog culinar. Pentru a vizualiza posturile cu care cititoarea dumneavoastra v-a inscris blogul in concurs, va invitam sa accesati pagina Festivalului Blogurilor Gustoase de pe Gustos.ro

Va rog sa imi transmiteti daca sunteti de accord cu inscrierea blogului dvs la aceste categorii. Daca preferati ca blogul dumneavoastra sa fie inscris la alte categorii, va rog sa mi le transmiteti si eu voi face modificarile necesare. Asa cum este specificat in Regulamentul Festivalului, autorul blogului are ultimul cuvant de spus in inscrierea blogului la festivalul nostru.

Mai mult, Gustos.ro v-a pregatit un widget special, care va certifica drept participant in cadrul Festivalului Blogurilor Gustoase. Puteti descarca acest widget din pagina Festivalului si il puteti afisa pe blogul dumneavoastra. De asemenea, pentru a familiariza cititorii dumneavoastra cu acest concurs si pentru a-i indemna sa va voteze (perioada de votare incepe pe 23 noiembrie), puteti scrie un post special despre Festivalul Blogurilor Gustoase.

De asemenea, daca nu sunteti de accord cu intregistrarea la festival, va rog sa imi comunicati acest lcuru si astfel blogul dumneavoastra va fi retras din concurs.

Toate informatiile despre festivalul Blogurilor Gustoase le gasisti pe Gustos.ro.

Astept raspunsul dumneavoastra in legatura cu inscrierea si va stau la dispozitie pentru intrebari si nelamuriri.

Cu drag,

Alina Marin,
Project Manager Gustos.ro
alina.marin@tree.ro
tel. 021.324.14.04
fax. 021.326.72.33

Anonim spunea...

Felicitari. Arata tare bine.